De Hoef
Logo Logo

Het is zover: de online verkoop van De Hoef is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Welke woning of appartement past bij jou?

Lees verder

Het hoefvormige appartementengebouw heeft straks een prachtige binnentuin. Boven op het parkeerdek kun je straks lekker in de zon zitten, een boekje lezen of een praatje maken met de buurvrouw. Loop alvast virtueel wat rond!

Lees verder

Zet alvast in je agenda! Op woensdag 8 april start om 14:00 uur de online verkoop van de appartementen én de woningen in De Hoef. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning of appartement jij kiest? Bereid je alvast voor!

Lees verder

Als je een woning of appartement in De Hoef koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis in Rosmalen. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check als de verkoop start.

Lees verder

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning of zo'n fijn appartement in de Hoef dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De bouwnummers hebben we allemaal bij het woningaanbod geplaatst en de prijzen van alle 26 woningen en 47 koopappartementen erbij geplaatst. Interesse in van zo'n prachtige woning of appartement in Rosmalen?

Lees verder

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dat betekent dat onder andere scholen, sportverenigingen en horeca gesloten zijn. De Hoef is een project van BPD Bouwfonds Property Development en de werkzaamheden daaromtrent draaien de komende weken gewoon door.

Lees verder

De online verkoop van de Hoef gaat binnenkort starten. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We stellen alvast de makelaar aan je voor!

Lees verder

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De plattegronden van de 26 rijwoningen in De Hoef zijn klaar. Ga snel kijken!

Lees verder

Wist je dat als de woningen in De Hoef in verkoop gaan je jouw nieuwe huis volledig online kunt kopen? Hoe dat in zijn werk gaat leggen we graag aan je uit.

Lees verder

Appartementen in De Hoef

Maak kennis met de appartementen in De Hoef. Verdeeld over meerdere woonlagen komen in totaal 62 appartementen. De eerste schetsen zijn klaar een aanmelden als belangstellende kan al!

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.