De Hoef
Logo Logo

De perceelsoppervlakten van een aantal woningen bij het woningaanbod bleken niet overeen te komen met de oppervlakten op de situatietekening. Dat betekent dat bij een aantal woningen type A en C de prijs is aangepast. In de meeste gevallen zelfs verlaagd! En dát kan voor jou misschien heel gunstig uitpakken.

Lees verder

Dowload vanaf nu de brochure van je favoriete woning in De Hoef. Super handig wanneer je je droomwoning wil laten zien aan je vrienden of familie op een feestje, of wanneer je het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Wij leggen je uit het het werkt!

Lees verder

Een uitbouw aan de achterzijde, een andere indeling van de 1e of 2e verdieping, een lichtkoepel en inloopkledingkast? Alles is mogelijk, bij de woningen in De Hoef heb jij een dikke vinger in de pap.

Lees verder

De appartementen en woningen van de Hoef zijn toegewezen. Ben jij één van de kandidaten die tijdens de inschrijfperiode voorkeuren doorgaf?

Lees verder

Het is zover: de online verkoop van De Hoef is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Welke woning of appartement past bij jou?

Lees verder

Het hoefvormige appartementengebouw heeft straks een prachtige binnentuin. Boven op het parkeerdek kun je straks lekker in de zon zitten, een boekje lezen of een praatje maken met de buurvrouw. Loop alvast virtueel wat rond!

Lees verder

Zet alvast in je agenda! Op woensdag 8 april start om 14:00 uur de online verkoop van de appartementen én de woningen in De Hoef. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning of appartement jij kiest? Bereid je alvast voor!

Lees verder

Als je een woning of appartement in De Hoef koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe thuis in Rosmalen. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers? Dan ontvangen wij graag je financiële check als de verkoop start.

Lees verder

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning of zo'n fijn appartement in de Hoef dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De bouwnummers hebben we allemaal bij het woningaanbod geplaatst en de prijzen van alle 26 woningen en 47 koopappartementen erbij geplaatst. Interesse in van zo'n prachtige woning of appartement in Rosmalen?

Lees verder

De overheid heeft aanvullende maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus (COVID-19) in Nederland te voorkomen. Dat betekent dat onder andere scholen, sportverenigingen en horeca gesloten zijn. De Hoef is een project van BPD Bouwfonds Property Development en de werkzaamheden daaromtrent draaien de komende weken gewoon door.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.