De Hoef
Logo Logo

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Appartementen in De Hoef

Maak kennis met de appartementen in De Hoef. Verdeeld over meerdere woonlagen komen in totaal 62 appartementen. De eerste schetsen zijn klaar een aanmelden als belangstellende kan al!

Lees verder

Het woningaanbod van De Hoef fase Veld 1 staat online. In Veld 1 komen 26 woningen met een tuin. Het zijn vijf verschillende woningtypes. Meld je snel aan voor één of meerdere woningtypes. Je blijft dan op de hoogte en je aanmelddatum wordt geregistreerd.

Lees verder

Over de visie van De Hoef heb je op de website misschien al wat informatie kunnen vinden. Nu is ook het stedenbouwkundig plan in concept klaar. Omdat het nog een concept is betekent dit dat er nog zaken kunnen gaan veranderen, maar toch vertellen we je graag alvast wat meer over de nieuwe structuren van de wijk.

Lees verder

Samen met Rabobank heeft BPD de inwoners van de 5 grootste Brabantse steden gevraagd hoe zij het liefste willen wonen. Hier hebben we vorig jaar meer dan 2.500 ingevulde enquêtes op gekregen. Van jullie, inwoners van (regio) Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven of Helmond! Heb je meegedaan aan deze enquête van Brabantstadstudie? Dan ben je vast benieuwd wat de uitkomsten zijn!

Lees verder

Visie De Hoef

In Rosmalen wordt nieuwbouw De Hoef gebouwd. Makkelijk te bereiken, dichtbij het vertrouwde dorpscentrum en omgeven door groen. Benieuwd voor wie en met welke gedacht De Hoef wordt gebouwd?

Lees verder

Ben je benieuwd hoe we jouw als geïnteresseerde op de hoogte houden van een nieuwe fase met woningen? En wanneer we wat gaan communiceren? Op het moment dat de nieuwe woningtypes worden aangekondigd wil je uiteraard weten wanneer de verkoop start. Vóór en ná de start verkoop gaan wij je zo goed mogelijk informeren over je nieuwe droomwoning.

Lees verder

Welkom op de uitgebreide website van De Hoef. De Hoef is een nieuwbouwproject met 88 woningen midden in Rosmalen. Je woont hier in een groene, parkachtige omgeving met winkels, station en ruimte voor ontspanning letterlijk om de hoek.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.