Appartementen en woningen toegewezen in De Hoef

17 april '20

De uitslag is bekend! De appartementen en de woningen van de Hoef zijn toegewezen aan de ingeschreven kandidaten. Een spannende periode! Wat komt er op je af als je een optie? We leggen het je uit!

Wel of geen optie?

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht over de toewijzing waarna je wordt doorverwezen naar je persoonlijke account van Mijn Eigen Huis. Heb je een woning of appartement toegewezen gekregen dan heb je een optie. Die optie moet je dan nog bevestigen in jouw account, als je hem wilt natuurlijk. Na de bevestiging is de woning of het appartement exclusief voor jou gereserveerd en kies je een vervolgstap in het aankoopproces. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen ook dat zie je in jouw account.

Wel een optie

Gefeliciteerd! Je hebt een appartement toegewezen gekregen! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen optie

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen huis toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en) en je krijgt hiervan bericht. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

image alt

Beschikbaar aanbod in De Hoef

Hoor je voor het eerst iets over dit nieuwbouwproject in Rosmalen en ben je enthousiast over het aanbod maar de inschrijving is al gesloten? Laat het ons weten! Op dit moment zijn er nog een paar woningen en appartementen vrij. Iets voor jou om op deze ideale plek in Rosmalen te wonen?

Beschikbaar aanbod
  Financiering
  De toewijzing, hoe werkt dat?