De Hoef
Logo Logo
20 november '19

Appartementen in De Hoef

Maak kennis met de appartementen in De Hoef. Het gebouw aan de Hoef komt op het voormalig voetbalveld in Rosmalen en bestaat uit 4 woonlagen. De eerste schetsen en plattegronden zijn bij ons binnen en een aanmelden als belangstellende kan al! Iets voor jou?

Verschillende types

In totaal bestaat het gebouw uit 62 appartementen. Er zijn verschillende types voor wat betreft de grootte, het uitzicht en slaapkamers. Maar altijd inclusief complete keuken, modern sanitair en mooie vloer- en wandtegels. Is dat qua afwerking toch niet wat je zoekt dan is het altijd mogelijk om het zelf te bepalen. Hier woon je straks in een duurzaam appartement wat betekent dat je flink kunt besparen op de gebruikskosten van je energierekening! 

Bekijk de appartementen

Aanmelden als belangstellende

De plattegronden hebben we al voor je in concept uitgewerkt. De definitieve volgen later maar als je ze bekijkt heb je al wel een indruk hoe de indeling gaat worden. Of je nu een appartement met terras op de begane grond zoekt of een heerlijk ruim appartement op de bovenste verdieping met een groot dakterras van 60 m2, er past altijd wel zo'n mooie woning bij jou!

Bekijk het aanbod en meld je aan
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar Te huur In optie Verkocht Verhuurd In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.