De bouwnummers en plattegronden per woning

28 februari '20

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De plattegronden van de 26 rijwoningen in De Hoef zijn klaar. Ga snel kijken!

image alt

Plattegronden

De 26 rij- en hoekwoningen in De Hoef hebben nagenoeg dezelfde indeling maar het ene wonintype is ietsje groter dan het andere. Zo zijn de tussenwoningen van type B iets groter dan type A en van de hoekwoningen is type D weer wat groter dan type C. De enige uitzondering is type E. Dat is de grootste hoekwoning met de 2e verdieping over de 3 volledige diepte van het huis. 

Alle woningen hebben de keuken aan de voorkant en de gezellige zithoek heeft opeslaande deuren naar de achtertuin. Kun jij je al voorstellen hoe je de woning wilt inrichten? Laat je gedachten de vrije loop!

Bekijk de plattegonden

Start verkoop

Achter de schermen zijn we druk bezig de verkoopstukken op orde te brengen. Wanneer de verkoop start van de 26 rijwoningen laten we zo snel mogelijk weten. Meld je aan als belangstellende als je dat nog niet gedaan hebt en maak alvast een Mijn Eigen Huis account aan.

Mijn Eigen Huis
  Mijn Eigen Huis
  Woningaanbod