Definitieve prijzen van de woningen én de appartementen zijn definitief

23 maart '20

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning of zo'n fijn appartement in de Hoef dan wil je natuurlijk ook weten wat ze gaan kosten. De bouwnummers hebben we allemaal bij het woningaanbod geplaatst en de prijzen van alle 26 woningen en 47 koopappartementen erbij geplaatst. Interesse in van zo'n prachtige woning of appartement in Rosmalen? 

image alt

Binnenkort start de online verkoop

De verkoop van de 47 appartementen en 26 woningen start binnenkort (datum volgt). Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning of appartement toegewezen hebt gekregen en je ziet het in jouw account van Mijn Eigen Huis.  

Bekijk de prijzen

Financiële check

Tip: Nu je weet wat de koopsom is van jouw favoriete huis is het verstandig om een financiële check te doen. Je vergroot hiermee de kans op een woning. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de Financiele check.

  Alles over het Mijn Eigen Huis account
  Bekijk de prijzen