Hoera, de bouw gaat binnenkort starten

14 september '20

Goed nieuws voor de kopers van zo'n prachtige woning of appartement in De Hoef! Alle seinen staan op groen en dat betekent dat aan alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomt is voldaan en de bouw van de woningen en de appartementen binnenkort gaat starten. Wat kun je als koper de komende tijd verwachten?

image alt

Verwachte start bouw en notaris

Aannemer Van Santvoort Bouw B.V. verwacht eind december 2020 te starten met de (bouw)werkzaamheden. Tegen die tijd wordt samen met de aannemer een festiviteit georganiseerd zoals de zogenoemde eerste paal. Uiteraard als de omstandigheden dat toelaten. Tijdens de bouw houdt de aannemer de kopers op de hoogte over de voortgang van de bouw.

Zodra Huijbregt Notarissen & Adviseurs de stukken voor de leveering heeft ontvangen, word je uitgenodigs om de akte van levering en de hypotheekakte te ondertekenen.

image alt

Beschikbaar aanbod

Bijna alles in de Hoef is verkocht op een paar appartementen na. Om precies te zijn; nog maar 7 van de 47 appartementen zijn beschikbaar. Koop je nu een appartement dan ben je in elk geval zeker dat er gebouwd gaat worden en hoef je niet meer te wachten tot er 70% van het totale project verkocht is. Bekijk het beschikbare aanbod aan wie weet ben jij de volgende koper?

Aanbod
Favoriete appartement nog beschikbaar? Vraag direct een optie aan
Welk appartement past bij jou? Beschikbaar aanbod