Huren in De Hoef

22 december '21

In De Hoef worden in oktober 2022 15 ruime appartementen opgeleverd met oppervlakte van 56m2 tot 73m2 en maandelijkse huurprijzen van € 790 tot en met € 995 exclusief service kosten. Met deze huurprijzen zijn dit dé perfecte woningen voor mensen met middeninkomens tussen 1 en 2 keer modaal. Iets voor jou?

image alt

Ruime appartementen

De appartementen beschikken over een of drie kamers, een ruime woonkamer en een luxe Bruynzeel keuken voorzien van complete inbouwapparatuur. De badkamer is uitgevoerd en voorzien van een douche met douchewand en wastafel. En alle binnenwanden worden voorzien van scanbehang. Ieder appartement heeft tevens een eigen balkon of loggia, een externe berging en een parkeerplaats in de parkeergarage, zo wordt wonen in De Hoef nog meer ontspannen!

Duurzaamheid

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema bij nieuwbouw woningen. Daarom willen wij ook het energieverbruik in jouw woning zolaag mogelijk houden. Dit doen we o.a. door vloerverwarming aan te leggen en te zorgen voor een gasloze manier van verwarmen. Bovendien worden de appartementen uitstekend geïsoleerd en zorgt de ventilatie voor een gezond binnenklimaat.

Verwachte oplevering

Deze woningen gelegen aan De Hoef hebben een verwachte opleverperiode oktober 2022. Dat betekent dat de woningen helaas nog niet te bezichtigen zijn.