Maak kennis met De Hoef

1 september '19

Welkom op de uitgebreide website van De Hoef. De Hoef is een nieuwbouwproject met 88 woningen midden in Rosmalen. Je woont hier in een groene, parkachtige omgeving met winkels, station en ruimte voor ontspanning letterlijk om de hoek.

In het hart van het dorp

Het gemak en het comfort van nieuwbouw met het vertrouwde dorpscentrum van Rosmalen binnen handbereik. Dat is wonen in De Hoef! Het centrum van Rosmalen is rijk aan vele voorzieningen. Denk aan de winkels in de Dorpsstraat, het treinstation, een speeltuin en een park om lekker doorheen te wandelen. Dat alles op loopafstand. Precies de reden waarom wonen in De Hoef zo ontspannen is.

Ruim, groen, gezond

In De Hoef is het naast ontspannen ook groen en gezond wonen. Alle woningen hebben een achtertuin waar je na een dag werken heerlijk kunt borrelen met je vrienden. Ben je eigenaar van een appartement? Dan geniet je van het buitenleven op je eigen loggia of grote dakterras. Ook om je heen blijft het groen: het wandelpark blijft namelijk behouden. En met de auto’s uit het zicht is dit een plek waar kinderen ruimte hebben om lekker buiten te spelen en rond te rennen.

Wanneer kun jij je aanmelden?

Binnenkort komen de eerste type appartementen op de website te staan. Heb je interesse in een woning? Dan verzoeken we je vriendelijk om je persoonlijke gegevens achter te laten bij een woningtype. Zo blijf je op de hoogte van specifieke informatie en je aanmelddatum wordt geregistreerd. En het is belangrijk dat je aanmelddatum bij ons bekend is want dat kan later een rol spelen bij de toewijzing van de woningen.

Verkoop- en toewijzingsprocedure
Heb je al een aantal vragen? Bekijk de veel gestelde vragen
Wanneer is de start verkoop gepland? Bekijk de planning