8 april 2020

Online start verkoop woningen en appartementen

Zet alvast in je agenda! Op woensdag 8 april start om 14:00 uur de online verkoop van de appartementen én de woningen in De Hoef. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning of appartement jij kiest? Bereid je alvast voor!

Meld je aan als belangstellende

27 maart '20

Heb jij je al aangemeld als belangstellende? Dan ontvang je op woensdag 8 april een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen en appartementen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 8 april de nieuwsbrief.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure en toewijzing

Als op 8 april om 14:00 uur de verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren door te geven. Dat kan tot woensdag 15 april 14:00 uur. Na de inschrijfperiode worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen en appartementen toegewezen. Op vrijdag 17 april is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met deze uitslag. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning of het appartement van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. 

Verkoopprocedure en videoserie
  Verkoopprocedure
  Woningen en appartementen