Visie De Hoef

15 oktober '19

In Rosmalen wordt nieuwbouw De Hoef gebouwd. Makkelijk te bereiken, dichtbij het vertrouwde dorpscentrum en omgeven door groen. Wie met de trein vanuit Den Bosch langzaam Rosmalen komt binnenrijden passeert aan de rechterzijde de locatie waar de nieuwbouw komt te staan. Je moet goed je best doen om het te zien, want de groene omgeving zorgt voor veel beschutting. En dat groen is ook meteen kenmerkend voor De Hoef.

Nieuwbouw omgeven door groen

De Hoef komt naast het bestaande wandelpark. De nieuwbouw gaat hier mooi op in de groene omgeving. Een het mooie is dat het wandelpark blijft. Hier komt geen andere bebouwing en dat betekent ook lekker veel ruimte om bijvoorbeeld je kinderen te laten rondrennen.

groene omgeving

Dichtbij het centrum én goed bereikbaar

Voor inwoners van Rosmalen wordt De Hoef een gunstige plek om te wonen. Binnen een paar minuten ben je in het vertrouwde dorpscentrum en met de trein, bus of auto ben je snel op weg naar je bestemming buiten Rosmalen. Op de fiets naar Den Bosch? Kan gewoon! Binnen 20 minuten ben je er.

Voor jong en oud en moderne architectuur. De Hoef is divers!

Woningen met een fijne tuin, appartementen met een buitenruimte, huur én koop; De Hoef heeft veel gevarieerd aanbod. Ben je op zoek naar een gelijkvloers appartement? Of ga je voor een moderne gezinswoning aan het groene wandelpark.

Blijf op de hoogte

Ben je benieuwd hoe we jouw als geïnteresseerde op de hoogte houden van een nieuwe fase met woningen? En wanneer we wat gaan communiceren? Bekijk hoe de planning er uit ziet van een fase met woningen.

Hoe snel ben ik bij plan De Hoef? Meer over de bereikbaarheid
Wanneer communiceren we wat? De planning van een fase met woningen