De Hoef
Logo Logo
15 november '19

Woningaanbod De Hoef Veld 1 online

Het woningaanbod van De Hoef fase Veld 1 staat online. In Veld 1 komen 26 woningen met een tuin. Het zijn vijf verschillende woningtypes. Meld je snel aan voor één of meerdere woningtypes. Je blijft dan op de hoogte en je aanmelddatum wordt geregistreerd.

Aanmelden belangrijk

Op het moment dat jij je aanmeld voor één of meerdere woningtypes dan wordt jouw aanmelddatum geregistreerd. En dat is belangrijk, want bij de toewijzing van de woningen kan dat een rol spelen. Dus als je interesse hebt, meld je dan gelijk aan door je persoonlijke gegevens achter te laten bij een woningtype van Veld 1.

Aanmelden

3 woonlagen

Alle woningen hebben 3 volwaardige woonlagen. Dus geen zolder met een kap, maar een tweede verdieping met plat dak. Hierdoor ontstaan extra ruimtes zoals een slaapkamer of een berging met technische aansluitingen.

Parkeren

In het U-vormige bouwblok wordt een parkeerhofje gemaakt. Hier wordt voor iedere woning 1 parkeerplaats gereserveerd. Tussen het spoor en de fietsstraat De Hoef liggen de openbare parkeerplaatsen.

Groen

Rondom het U-vormige bouwblok is veel groen aanwezig. De woningtypes B, D en E kijken uit op een groenstrook zonder auto's in het straatbeeld. Type A en C liggen direct aan de veilige fietsstraat De Hoef.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar Te huur In optie Verkocht Verhuurd In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.