Woningaanbod De Hoef Veld 2 online

14 november '19

Het woningaanbod van De Hoef fase Veld 2 staat online. In Veld 2 komen 62 huur- en koopappartementen. Op dit moment is het alleen mogelijk om je aan te melden voor de koopappartementen. Het zijn acht verschillende type appartementen.

Aanmelden belangrijk

Op het moment dat jij je aanmeld voor één of meerdere woningtypes dan wordt jouw aanmelddatum geregistreerd. En dat is belangrijk, want bij de toewijzing van de woningen kan dat een rol spelen. Dus als je interesse hebt, meld je dan gelijk aan door je persoonlijke gegevens achter te laten bij een woningtype van Veld 2.

Aanmelden

Diversiteit

De appartementen hebben een woningoppervlakte van circa 90 tot 130 m2. De meeste woningtypes hebben een inpandig balkon waarvan de ligging divers is en een aantal type appartementen krijgt straks een gunstig gelegen terras op zuid(oost).

Parkeerkelder

Onder het gebouw komt een halfverdiepte parkeerkelder. In deze parkeerkelder worden de parkeerplaatsen gereserveerd voor de appartementen. Afhankelijk van het bouwnummer krijgt een appartement straks 1 of 2 parkeerplaatsen. Ook de berging voor het stallen van bijvoorbeeld de fiets(en) vind je in de parkeerkelder.

Nieuwe beelden

Op dit moment zijn we druk bezig met het uitwerken van alle beelden. De impressies zijn indicatief en gaan straks nog wijzigen. Om het gebouw duidelijk in beeld te brengen wordt per verdieping een plattegrond uitgewerkt. Zo zie je snel waar de verschillende type appartementen in het gebouw liggen.

Hoe is De Hoef ingedeeld? Bekijk het stedenbouwkundig plan
Aanmelden? Naar het woningaanbod