De Hoef
Logo Logo

Planning nieuwbouw De Hoef

Waar ooit de voetbalvelden lagen, wordt over niet al te lange tijd nieuwbouwplan De Hoef gebouwd. Een plan met in totaal 88 woningen: 62 huur- en koopappartementen met loggia of dakterras en 26 woningen met een tuin. Inmiddels is de informatieavond achter de rug en zagen belangstellenden al de eerste plannen. We ontvingen positieve reactie en werken de plannen nu verder uit.

Kopen?

Op dit moment is het nog lastig om een exacte start verkoopdatum te noemen. We verwachten dat de verkoop gaat starten in het voorjaar van 2020. Wil jij niets missen? Abonneer je dan nu alvast op de nieuwsbrief en blijf op hoogte van de voortgang.

Huren?

De huurappartementen worden niet verhuurd door BPD Ontwikkeling. Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor de huurwoningen. Wanneer jij je wel kunt aanmelden voor de huurwoningen melden we dit via de website. Uiteraard weet je dan ook gelijk welke partij de woningen gaat verhuren.

Wanneer start de bouw?

Wanneer de bouw - van een fase met woningen - start, is afhankelijk van de opschortende voorwaarden. We hebben deze voorwaarden voor je op een rij gezet:

  • 70% van de koopwoningen in die fase moet verkocht zijn.
  • Het is noodzakelijk dat er een onherroepelijke omgevingsvergunning is afgegeven.
  • Ook het Woningborg-garantiecertificaat moet afgegeven zijn. Woningborg stuurt de certificaten rechtstreeks naar de kopers als 70% is verkocht en als de start bouw is aangekondigd.
  • De grond moet geschikt gemaakt zijn om op te kunnen bouwen, zogenaamd bouwrijp zijn.

Als aan alle opschortende voorwaarden is voldaan, dan wordt de start bouw aangekondigd in een zogeheten gunningsbrief. Op dit moment weten we nog niet  exact wanneer dat is. Zodra we hierin meer inzicht krijgen en ook de belangstelling voor dit plan, kunnen we concreter aangeven wanneer aan de opschortende voorwaarden wordt voldaan.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.